امروز: ۱۹ آذر ۱۴۰۲

تعاونی صیادی گناوه با تحویل گیری بندر کارهای زیادی پیش رو دارد

11

گناوه آنلاین – اسماعیل کشتکار: مدیر عامل تعاونی صیادان گناوه گفت: تعاونی صیادی بندر گناوه بنا به توصیه اداره کل شیلات استان و شهرستان گناوه اقدام به تحویل گیری بندر و انعقاد قرارداد فی مابین این تعاونی و شیلات استان کرده است.

 صیادان گناوه از یک سری مشکلات در حوزه صید و صیادی رنج می برند که با توجه به واگذاری مدیریت بهربرداری بندر صیادی گناوه به تعاونی صیادان این بندر و برنامه های در دست مدیر عامل آن انتظار می رود که مشکلات صیادان یکی پس از دیگری حل شود.

 مدیرعامل تعاونی صیادان گناوه در گفتگو با خبرنگار گناوه آنلاین گفت: تعاونی صیادی گناوه در سال ۶۸ با سرمایه اولیه ۶ میلیون و یکصد و پنجاه هزار ریال و تعداد ۲۰۰ عضو تاسیس شد.

  عبداله بویراتی افزود: این تعاونی همواره در تمام جلسات استانی و شهرستانی در جهت دفاع از صیادان شرکت کرده است و هم اکنون تعاونی صیادی بندر گناوه ۱ میلیارد ریال سرمایه و تعداد ۵۰۰ عضو داراست و دارای دفترکار و جایگاه توزیع بنزین و نفت و گاز بوده و تعداد ۵ نفر پرسنل و نیروی شاغل دارد.12

 وی تصریح کرد: سالانه این تعاونی بصورت تقریبی ۵۵۰ تن ماهی و ۳۵ تن میگو و ۳۰ تن ماهی مرکب توسط صیادان خود صید می کند.

  مدیرعامل تعاونی صیادان گناوه یاداور شد: کارآفرینی و اشتغال زایی و حمایت از صیادان و اعضاء تعاونی و ارتباط حسنه با مسئولین استان و شهرستان مرتبط با صید و صیادی از اهم کارهای این تعاونی بوده و خواهد بود .

 بویراتی اظهار داشت: بندر گناوه یکی از بنادر مهم کشور و استان بوشهر است که همیشه در صید و صیادی فعال بوده است بنابراین به لحاظ اهمیت و جایگاه این شغل در شهرستان گناوه و برای حمایت از صید و صیادی و همچنین برای پشتیبانی صیادان شهرستان توجه بیشتر مسئولین عالی شیلات ایران، استان و مسئولین سیاسی و اجرایی شهرستان گناوه را می طلبد.

 ایشان خاطر نشان کرد: من بعنوان مدیریت بهره برداری و نگهداری بندر و از سوی صیادان و تعاونی خواسته هایی برای بهبود وضعیت دارم از جمله اینکه بندر نیاز مبرم به محوطه سازی دارد، احداث سوله بمنظور مکان مناسب و بهداشتی جهت تخلیه محصول و تعمیرات نگهداری ادوات صیادان، تامین روشنایی بندر و حوضچه (برج نور)، بازسازی و ترمی13م اسکله و حوضچه قایق های صیادی که در حال ریزش و تخریب می باشد البته در این رابطه مکاتبات و پیگیریهای عدیده از طریق شیلات استان و مرکز صورت گرفته است، احداث سکو و اسکله جهت پهلوگیری شناورهای صیادی با توجه به اینکه بندر صیادی گناوه دو منظوره است یعنی صیادی و باربری است و در جهت کسب درآمد برای تعاونی بمنظور تعمیرات و نگهداری تاسیسات بندر از طریق کنترل ورود و خروج شناورهای باربری توسط نیروی دریابانی مبلغی با توافق هیات امنا و ضمانت اجرایی آن توسط دریابانی اخذ و بحساب تعاونی مدیریت بهره بردار واریز شود.

 عبداله بویراتی تشریح کرد: با توجه به گنجایش بندر و حوضچه برای استقرار شناور صیادی این تعاونی خواستار انتقال و پذیرش شناورهای صیادی بویژه لنج در بندر گناوه است که در این رابطه هماهنگی و همکاری با شیلات استان و شهرستان ضرورت دارد چرا که پذیرش و فعالیت شناورهای موتور لنج در بندر جهت شکوفایی و رونق اقتصادی بندر و تعاونی فوق العاده موثر خواهد بود.

 مدیر بهره برداری و نگهداری بندر گناوه بیان داشت: تامین و توزیع ۳۰ % سوخت شناورهای باربری همانند گذشته توسط این تعاونی بمنظور کسب درآمد برای پوشش هزینه ها لازم است. همچنین سیستم اتش نشانی کاملا” از کار افتاده و بایستی بازسازی شود. همینطور سرویس بهداشتی بندر کاملا” فرسوده شده و قابل استفاده نیست و بایستی مجوز داده شود تا گوشه ای از محوطه بندر سرویس بهداشتی جدید احداث شود.

 بویراتی در پایان گفت: این تعاونی قصد ایجاد فروشگاه، کارخانه یخ سازی، برگزاری کلاسهای ملوانی و ناخدایی صیادی در بندر صیادی را دارد و برنامه های تعاونی صیادان برای رفاه حال بهره برد14اران و صیادان در آینده بستگی به حمایت شیلات ایران و شیلات استان دارد.

پست های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *