یاران سبز : ورزش اول کشور شمال و جنوب نمی شناسد همه جا کشتی ، کشتی است ، گر چه پشتوانه ای بنام خانواده در شمال ایران باعث شده است تا این ورزش نام نشان بیشتری از شمال کشور داشته باشد ولی در گناوه هم نادر پهلوان زاده با روی آوردن به انستیتوی کشتی کشور به دنبال راه چاره ای است تا بتواند کشتی گناوه را بهتر معرفی کند و شاگردانش را بر روی سکوهای کشوری قرار دهد. به همین منظور جواد رفوگر رئیس انستیتوی کشتی کشور و هادی حبیبی عضو انستیتو و از قهرمان جهانی کشور جمعه را با کشتی گیران گناوه گذراندند.
رفوگر در پایان این تمرین گفت: کشتی گناوه همین که ما را تشویق کرد به گناوه سفر کنیم نشان می دهد که انگیزه دارد ، شنیده بودم گناوه جوانان خوبی در زمینه کشتی دارد و مسئولین خوبی هم در کنار این ورزشکاران هستند. آقای پهلوان زاده و دوستانش تلاش بسیار خوبی دارند و ارتباط خوبی هم با انستیتو کشتی دارند . در بحث های علمی و آموزشی تلاش دارند سطح کشتی گناوه را بالا تر ببرند . مربیان کار بلدی دارند و چهره های خوبی هم می بینم .این چهره ها اگر با همین سبک و سیاق کار کنند و حمایت بشوند در آینده از همین گناوه در تیم های ملی کشتی گیر خواهند داشت.
جواد رفوگر در پاسخ به این سئوال که کشتی گناوه برای رسیدن به هدف نهایی چه برنامه های را باید انجام دهد تا فاصله خود را با کشتی استانی مانند مازندران کم کند ، نیز بیان داشت: همه جای ایران لبریز از چهره های کشتی بلد است منتها تفاوت اینجا با جاهایی مانند مازندران مادران و پدران هستند که به کشتی علاقه دارند و این فرهنگ هم دارد در اینجا تقویت می شود و همین موضوع باعث پیشرفت است. ورزش باید مورد توجه خانواده ها باشد. وی در ادامه اظهار داشت : انستیتوی کشتی در نظر دارد هر هفته به یک استان برود و از نزدیک روند کشتی را ببیند و آموزش های مورد نیاز هم داده شود.ما در انستیتو کمیته های تخصصی تشکیل دادیم که اساتید دانشگاه عضویت دارند و همین هم باعث شده در زمینه های مختلف به روز شویم. مثلا ما دیروز در بوشهر کلاس کنترل داشتیم ، بحث آنالیز رو داشتیم ، کشتی باروز و اکبری را با بچه ها آنالیز کردیم . رئیس انستیتوی کشتی کشور در ادامه اظهار داشت: کوچ با تمرین دهند متفاوت است .ممکن است یه کوچ خوب تمرین دهنده خوبی نباشد و اینها باید تفکیک و شناسایی شوند و با آموزشهایی که می بینند کشتی را باید در تمام استانها تقویت کنند. جواد رفوگر همچنین بیان داشت: قصد داریم کارگاه های آموزشی بر پا کنیم و از کشتی گیران صاحب سبک دعوت کنیم و از تجربیات و علم آنها استفاده کنیم ، کشتی گیرانی مانند بلاوازوف را دعوت کنیم تا برای کشتی گیران ما بالا تنه و فنهای پرتابی را که شگرد داشت باز کند .مسئول انستیتوی کشتی در پاسخ به این سئوال که امکانات ما بسیار ناچیز است نیز گفت : . شما فکر نکنید ما در تهران روی پر قو نشستیم . هدف ما آموزش است و بحث آموزش بحث یک روز و دو روز نیست ، باید توجه خاصی به کشتی شود چون ورزش اول کشور است
رفوگر در پاسخ به این سئوال که نقش انستیتو در قهرمانی های تیم ملی چه بوده است نیز گفت :سهم اصلی برمی گردد به حوزه فنی تیم ملی کشتی و ما هم در کنار آن دوستان بودیم و ارتباط تنگاتنگی بین مدیران تیم های ملی و انستیتو وجود دارد. انستیتو جز همکاران حوزه فنی است.
جواد رفوگر وضعیت بد کشتی گیران جوان تیم ملی را در مغلستان تنها یک اتفاق دانست و گفت : شرایط بدی بود و دیگر تکرار نخواهد شد.
هادی حبیبی قهرمان اسبق جهان و عضو انستیتوی کشتی کشور که موارد فنی کشتی گیران را دنبال می کرد با اظهار رضایت از شرایط کشتی گناوه گفت : یک حرکت جدید دیدم و جوانهایی را دیدم که در نگاهشان خواستن بود و می خواهند در کشتی کارهایی بکنند و برای شهرستان و استانشان افتخار آفرینی کنند ،آینده این کشتی خوب است.