
یاران سبز _ محمد احمدزاده :تیم فوتبال ایرانجون خورموج دور برگشت مرحله نهایی لیگ دسته دوم کشور را با برتری سه بر یک برابر بعثت کرمانشاه آغاز کرد.بهنام ابولی سرمربی ایرانجوان خورموج بعد از پیروزی تیمش در برابر بعثت کرمانشاه گفت : شناخت خیلی خوبی از تیم کرمانشاه داشتیم و با تمریناتی که در طول هفته داشتیم در پرس بر روی میانه زمین خیلی کار کردیم و با توجه به اینکه در خانه بازی می کردیم و نیاز مبرم به سه امتیاز هم داشتیم قاعدتا باید از یک سوم حمله پرس می کردیم و با توجه به کندی دفاع آنها و بازیکنانی سرعتی که داشتیم فشار آوردیم و از فضا های پشت دفاع استفاده کردیم و گل اول را هم به همین شکل به ثمر رساندیم و گل دوم هم روی یک شروع مجدد بدست آمد.
ابولی ادامه داد : متاسفانه تیم حریف بعد از دریافت گل دوم با توجه به اینکه همه چیز رو از دست داده بود مربیان و بازیکنان این تیم با داور درگیری ایجاد کردند و باعث شد بعد از گل دوم داور همه ی سوت ها رو به ضرر ما بزند و همین امر موجب شد اعصاب بازیکنان ما به هم بریزد ، ولی خوشبخاته با تمرکز بالا توانستیم به گل سوم برسیم و حداقل می توانستیم دو یا سه گل دیگر هم به ثمر برسانیم ولی سوت های داور همه تحت تاثیر تیم حریف بود.
ایشان در ادامه افزودند : تیم بعثت هم یکی از تیم های خوبی است که ما موفق به شکست آنها شدیم و تیمی است که بالای یک میلیارد و دویست میلیون تومان هزینه کرده و از بازیکنانی که سابقه بازی در لیگ برتر و دسته یک را داشتند استفاده نموده است و تنها تیمی که بازیکنان آنها کم تجربه هستند و سابقه چندانی ندارند ما هستیم و ما در واقع با تیم های لیگ یکی بازی می کنیم که فقط اسم آنها لیگ دوی است. ولی با تمام وجود تمرینات و تلاشی که می کنیم خودمان را بر حریفان دیکته می کنیم و تا حالا اصلا نشده که تحت تاثیر حریفانمان قرار بگیریم.
ابولی در خصوص بازی های آینده این تیم گفت : بازی آینده با تیم شهرداری ارومیه است و قطعا برای سه امتیاز می رویم و حق اشتباه نداریم . چرا که در دور رفت اشتباهات بسیاری انجام دادیم بازیکنان ما هم جوان و بومی هستند و اکثرا میدان دیده نیستند و به آن خود باوری در مرحله نهایی نرسیده اند هر چند که از لحاظ روحی روانی خیلی روی بچه ها کار کردیم . در کرمانشاه دقیقه ۹۰ فرصت خوب گلزنی داشتیم و با اراک به همین شکل ، سه چهار موقعیت در شش قدم از دست دادیم ولی داوود حقی بازیکن لیگ برتری که اراکی ها داشتند با یک ضربه ایستگاهی دروازه ما را باز کرد و گرنه می توانستیم در اراک هم پیروز شویم ولی به امید خدا در خورموج یقه همه آنها را خواهیم گرفت.
سرمربی ایرانجوان در خصوص شرایط صعود هم اینگونه گفت : با توجه به اینکه فاصله امتیازی با رقیبان کم شده است ما به مسئله صعود هم فکر می کنیم؛ تیم ما از لحاظ مالی و بازیکنان و همچنین تجربه نسبت به دیگر تیمها فاصله زیادی دارد ولی با کار های که در تمرینات انجام می دهیم و همتی که بچه ها دارند به دنبال صعود هستیم .
وی در خصوص قرارداد بازیکنان هم عنوان کرد: قرارداد داوود حقی بازیکن لیگ برتری اراک ۴۰۰ میلیون تومان است ولی در ایرانجوان قرار داد بازیکنان کادرفنی همه و همه ۳۶۰ میلیون تومان است ولی متاسفانه همین هم پرداخت نشده و فقط ۲۰ درصد آن پرداخت شده است . ما با عشق و علاقه ای که نسبت به استان و شهرمان داریم تمام دار و ندار خود را در طبق اخلاص گذاشته ایم و با دست خالی کار می کنیم ، به صعود امیدوار هستیم و در تیم ما پول تعیین کننده نیست و آن کار و تلاشی که در تمرینات می کنیم نشان از سطح بالای فوتبال ما است.
ابولی در پایان گفت : از همه هواداران تشکر می کنم که مثل همیشه در کنار ما بودند. همچنین رئیس هیات فوتبال و الخصوص بازیکنانم که واقعا زحمت می کشند . به تمام کمبود های که داریم بازیکنانم در حد یک تیم قدر ظاهر می شوند و باید این تیم را یک تیم افسانه ای نامید، تیمی که در حد لیگ استان و لیگ دسته سه از لحاظ مالی بسته شده ولی با تیم های میلیاردی مبارزه می کند و نتیجه هم میگیرد از همه آنها تشکر میکنم.