
یاران سبز_ مرتضی خضری: مسابقات فوتبال ساحلی گناوه در ساحل ماسهای این شهر در جریان است.
در گروه نخست که چهار تیم بیاد بیژن، بتون، چک و جزیره حضور دارند. بتوان دیدار نخست خود را با موفقیت پشت سر گذاشت. این تیم با گل ابراهیم عباسی یک بر صفر بیاد بیژن را شکست داد. بیاد بیژن یپیروز شد. در این گروه بتون در مقابل چک متوقف شد. این بازی یک بر یک به اتمام رسید. گلهای این دیدار را نظرپور و میثم ملکزاده به ثمر رساندند. بیاد بیژن در دومین دیدار خود با گل جعفر حیاتی به سه امتیاز در مقابل چک دست یافت.
در گروه دوم شاهین سربست با یک برد و مساوی صعود کرده است. این تیم در مقابل یاران به نتیجه مساوی ۱ بر ۱ دست یافت . گل این تیم را حسین کارگر به ثمر رساند و برای یاران هم حسن خرمی گلزنی کرد. شاهین سربست در بازی دوم خود ۳ بر صفر سربست را شکست داد تا صعودش قطعی شود. گلهای سربست را سیدامید موسوی(۲ گل) و مجتبی شعبانی به ثمر رساندند. بازی یاران و سربست در این گروه تعیین کننده است. یاران به یک مساوی نیاز دارد و سربست هم برای صعود سه امتیاز را میخواهد.
در سومین گروه و سختترین گروه مسابقات یامهدی قهرمان دوره پنجم و ششم با قبول دو شکست در مقابل تیمملی و کیهان از دور مسابقات کنار رفت. تیم ملی به رهبری محمد حیاتی در حساسترین بازی گروهی یامهدی را با گل حسن احمدپور شکست داد. علی حیدری برای صعود چارهای جز پیروزی در مقابل کیهان نداشت اما کیهان باج نداد تا یامهدی حذف شود. این دیدار با دو گلی که مجید لیراوی و عادل حسینی به ثمر رساندند به سود کیهان خاتمه یافت. در گروه ابن گروه صعود کیهان و تیمملی قطعیست و دو تیم تنها برای قرار گرفتن در صدر گروه دیدار خواهند کرد.
در گروه چهارم ارشاد در همان دیدار نخست با شکست ۱ بر صفر پاسارگاد میزبان مسابقات امیدوار به صعود شد. تنها گل این دیدار را ابراهیم غلامی به ثمر رساند. در بازی دوم این گروه پاسارگاد با عبور قاطع از ملوان شرایط صعود را برای خود مهیا کرد. این تیم ۶ بر ۱ فولاد را در هم کوبید. سیدمحمد گمارونی(۲ گل)، غلام حسنی(۲ گل)، حسن حسنی و مجید احمدی گلزنان پاسارگاد بودند. تنها گل فولاد هم با ضربه مرتضی جوهری از روی نقطه پنالتی به دست آمد.