امروز: ۲۶ دی ۱۴۰۴

انتخاب منوی بالا از فهرست های وردپرس

حیات داوود بردن را با برد دربی آغاز کرد

یاران سبز_محمد احمدزاده: هفته ششم لیگ برتر فوتبال ساحلی به پایان رسید. هفته ای خوش یمن برای نماینده گناوه که با پیروزی پر گل به پایان رسید.

ورزشگاه دهکده گردشگری بوشهر میزبان دربی هم استانی ها در لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور بود جای که دو تیم پارس جنوبی بوشهر و حیات داوود بندر گناوه رو در روی یکدیگر قرار گرفتند.

حیات داوود قبل از این بازی پنج باخت داشت اما در این دیدار آن‌ها عملکرد فوق العاده‌ای از خود به نمایش گذاشتند و موفق شدند پارس جنوبی را در بوشهر با ۸ گل درهم بکوبند. این دیدار در پایان با نتیجه ۸ بر ۴ بسود شهدا حیات داوود گناوه خاتمه یافت.

▪️برای حیات داوود محمد امین صیادی، شایان جمشیدی، ابراهیم دکام بحری هر کدام دو گل، علی عشایری و یعقوب عبدی هر کدام یک گل به ثمر رساندند.

▪️حیات داوود شروع خیلی خوبی داشت و در تایم نخست سه بار موفق به گشودن دروازه پارس شد.

▪️در تایم دوم هر دو تیم گل های زیبایی به ثمر رساندند تا جای که ۷ بار توپ از خط دروازه ها عبور کرد.

▪️تماشاگران گناوه ای استقبال خوبی از این دیدار در ورزشگاه دهکده گردشگری بوشهر داشتند.

▪️امیر محمد موسوی نسب بازیکن گناوه‌ای پارس جنوبی یکی از گل های تیمش را به ثمر رساند.او بعد از به ثمر رساندن گل خوشحالی انجام نداد. مهدی تندسر دیگر بازیکن گناوه‌ای پارس جنوبی بوشهر در این دیدار به میدان رفت.

▪️صادق عبدالهی رئیس سابق هیات فوتبال شهرستان گناوه در ورزشگاه بود.

▪️قبل از شروع مسابقه مصطفی کیانی بازیکن با سابقه پارس جنوبی بوشهر به سمت کادرفنی حیات داوود رفت.

▪️در تیم حیات داوود شایان جمشیدی، یعقوب عبدی و علی امینی از خوب های این تیم در این دیدار بودند.

▪️بعد از سوت پایان بازی بازیکنان و کادرفنی از برد دربی سر از پا نمی شناختند‌.

▪️بازیکنان حیات داوود از تماشاگران گناوه ای که برای حمایت آنها به بوشهر آمده بودند تشکر کردند.

▪️بعد از گذشت ۶ هفته این اولین برد حیات داوود در لیگ برتر بود که با برد دربی آغاز شد. با این پیروزی شهدا ۳ امتیازی شد و یک پله در جدول صعود کرد.

پست های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *