امروز: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور/ حیات داوود و باز شکست

یاران سبز_محمداحمدزاده: آخرین بازی نیم فصل لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور در هوای گرم و شرجی بندر گناوه باز هم با شکست حیات‌داوود همراه بود.

حیات داوود گناوه و شهرداری بندرعباس رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و در پایان نماینده بندر عباس با نتیجه ۵ بر ۴ به برتری رسید تا گناوه نیم فصل نخست را بدون امتیاز در خانه به پایان برساند.

▪️در تایم نخست شهرداری بندرعباس دو گل، هر گل از گل دیگر زیباتر به ثمر رساند.

▪️با شروع تایم دوم شهرداری سه بار دیگر موفق به گلزنی شد. سنگربان این تیم با شوت‌های از راه دور زننده دو گل بود.

▪️گل پنجم بندرعباس حاصل اشتباه سنگربان حیات داوود بود.

▪️تگ گل حیات داوود را در تایم دوم محمد امین صیادی زیبا به ثمر رساند.

▪️در تایم سوم حیات داوود با گل‌های شایان جمشیدی، مهرداد گاوداری و محمد امین صیادی فاصله را کم کرد اما گریزی از شکست نبود.

▪️بعد از سوت پایان بازی در تایم دوم یعقوب عبدی به نشانه اعتراض نیمکت را ترک کرد و راهی رختکن شد. عبدی با خواهش طالب رحیمی مربی گلرهای حیات‌داوود برگشت.

▪️هر دو دروازه‌بان حیات داوود در این دیدار نمایش ضعیفی داشتند.

▪️امان الله حیاتی مالک باشگاه حیات داوود، صفری فرماندار شهرستان گناوه، فتحی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان، مهدی دشتی مکان رئیس هیات فوتبال این بازی را از نزدیک تماشا کردند.

▪️بعد از سوت پایان بازی محمدامین صیادی پاسخ اعتراض‌های تماشاگران را به تندی داد و همین موضوع باعث شد تا فضا غیر ورزشی شود.

▪️حیات داوود گناوه با این شکست با ۶ امتیاز در جایگاه نهم جدول قرار گرفت. منطقه آزاد چابهار با پنج امتیاز در انتهای جدول است.

▪️تا چشم بر هم زدیم نیم فصل رسید. نماینده گناوه نیم فصل اول را با ترس از سقوط پشت سر گذاشت، با این روال نیم فصل دوم هم پر از استرس است.

پست های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *