امروز: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

میرهاشم موسوی درست به هدف زد

رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور خواستار افزایش پزشک متخصص در درمانگاه تامین اجتماعی شد!

⁦✍🏻یاران سبز-مرتضی خضری: وقتی میرهاشم موسوی رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور در اولین برخورد با مسئول درمانگاه تامین اجتماعی گناوه پی به ضعف‌های مدیریتی می‌برد، چگونه مدیرکل نمی‌برد؟

موسوی به جای مدیران تامین اجتماعی از مردم گناوه در مقابل ضعف‌های درمانی دفاع کرد تا پی ببریم کجا کار می‌لنگد.

حیات‌داوودی مسئول درمانگاه تامین اجتماعی گناوه به جای درخواست متخصص از بالاترین مدیر سازمان تامین اجتماعی کشور خواستار نیروی پشتیبان شد که موسوی با قاطعیت گفت: شما باید به دنبال متخصص باشید نه نیروی پشتیبان.
وقتی نیروی متخصص ندارید یعنی خدمات دهی مناسبی هم ندارید و بنابراین نیاز به نیروی پشتیبان هم ندارید.

درمانگاه شبانه روزی تخصصی تامین اجتماعی گناوه تنها یک متخصص دارد.
بعد از گذشت چندین سال هنوز سطح آزمایشگاه گناوه هیچ پیشرفتی نداشته است و آزمایش‌های مهم در این درمانگاه انجام نمی‌شود.

🔸از دندانپزشکی در درمانگاه تنها نامی باقی مانده است و به دلیل ضعف امکانات و دستگاه‌های مخصوص خدمات دهی در این بخش به صفر نزدیک شده است.

🔸ساعات کاری داروخانه هیچ شباهتی به شبانه روزی ندارد.
افراد تحت پوشش تامین اجتماعی در گناوه ۵۸٪ از جمعیت گناوه را شامل می‌شود و اقشار کم درآمد تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی به اجبار بیشترین خدمات خود را از درمانگاه‌های سطح شهر و حتی بیرون از شهر تامین می‌کنند.

🔸جمیری نماینده مجلس در حوزه شمال استان و صفری فرماندار گناوه در نشست کارشناسی درمانگاه حضور داشتند و ضعف مدیریت درمان را لمس کردند.

🔸به چه دلیل مدیر درمانگاه با وجود ضعف‌های فراوان در درمانگاه مورد نظارت قرار نگرفته است؟

عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس
عدم خدمات دهی مناسب در درمانگاه تامین اجتماعی گناوه مردم را نسبت به درمان بی‌اعتماد کرده است

وضعت بد درمان در درمانگاه تامین اجتماعی گناوه باعث شد تا نماینده مجلس هم نارضایتی خود را با اعتراض به مدیریت ضعیف درمان نشان دهد.
عبدالکریم جمیری در دفاع از حضور نیروی متخصص در درمانگاه تامین اجتماعی گفت: مردم به دلیل ضعف خدمات درمانی نسبت به تامین اجتماعی بی‌اعتماد شده‌اند و تامین اجتماعی برای برگشت این اعتماد باید نیروهای متخصص را جذب کند تا سطح درمان در گناوه قابل اعتماد شود.
نبود متخصص یکی از مشکلات عمده درمانگاه تامین اجتماعی گناوه است که به دلیل ناکارآمدی مدیریت درمان به وجود آمده است.

پست های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *