یاران سبز: داستان شورای شهر گناوه و شهرداری این شهر را خیلی ها دنبال می کنند و در اکثر محافل نقل مجالس است . یکی می گوید بحث تخصص است و نگاه به تمام نخبه ها نیاز است و دیگری می گوید اختلافات درون شورا کار را به اینجا کشیده است که ۹ نفر برای ۹ نفر تصمیم بگیرند ؛ تصمیمی بسیار سخت که اجماع بر روی یک نفر را دور از ذهن و یا بسیار سخت می کند. تا امروز کورش رستمی ، فرخ بنه گزی ، غلامحسین خسروی ، ابراهیم احمدی و حسین حیدری برنامه های خود را بر روی میز شورا گذاشته اند و حسام منصوری ، کیارش ایراندوست ، امید پارسایی و سید رضا موسوی هم در انتظار فراخوان شورا هستند تا برنامه های خود را تشریح کنند. در این بین شنیده می شود تعدادی از اعضای شورا آستین های خود را برای رسیدن غلامحسین خسروی به شهرداری گناوه بالا زده اند، البته نگاه دیگران هم از این صندلی دور نمانده است. در شورای اسلامی شهر گناوه تعدادی از اعضا به اصول گرایان گرایش دارند و تعدادی به اصلاح طلبان و عجیب این است که اکثر افرادی که مورد نظر شورای اسلامی شهر گناوه برای رسیدن به شهرداری گناوه می باشند از جناح اصول گرا پا به میز مذاکره گذاشته اند که این خود نشان می دهد قدرت اصول گرایان در شورای شهر گناوه به مراتب بیشتر از اصلاح طلبان است و یا اصلاح طلبان درون شورا نسبت به گزینش افراد حساسیتی نشان نمی دهند. در شورا تلاش برای خط خوردن افراد و کم کردن تعداد دعوت شدگان زیاد است اما همچنان در بر پاشنه قبل می چرخد.
اما از کانالهای دیگر خبر می رسد فعالیت های نعمت اله عباسی سرپرست کنونی شهرداری گناوه هم از دید اعضای شورا دور نمانده است و عملکرد عباسی می رود که نگاه تعدادی از اعضای شورا را برای تغییر سرپرستی به ریاست نزدیک کند.
حسام منصوری نزدیکترین چهره و شاید بتوان گفت تنها چهره اصلاح طلبان که در میان افراد دعوت شده برای رسیدن به کرسی شهردار گناوه می باشد هم راه های زیادی را برای رسیدن به این صندلی رفته است.
شهردار آینده گناوه جنگ بسیار سختی را در درون شورا و شهرداری دارد و برای ساختن شهری که ماه هاست چشم به راه تغییری اساسی است نیاز به پشتوانه ای بسیار قوی دارد. شاید بتوان گفت در میان افراد دعوت شده عباسی آسان ترین مسیر را دارد . سرپرست شهرداری در همین مدت کوتاه خیلی ها را در شهرداری با خود همراه کرده است و در شورا نیز نفوذش بیش از گذشته می باشد گر چه هنوز مخالفانش در بیرون فضای شورا و شهرداری تیغ ها را به نیام نکشیده اند.
بنظر می رسد نگاه اعضای شورای اسلامی گناوه به گزینه اصول گرا است؛ اما آیا یک نیروی اصول گرا در راس شهرداری گناوه قادر خواهد بود اعتبار لازم را برای پیشرفت گناوه از دولتی که اعتدال است و نگاه ش به مشی اصلاح طلبان است، بدست آورد؟
شورای محترم اسلامی گناوه باید یک نکته اساسی را فراموش نکند که انتخاب کسانی که سوابق اجرایی انتصابی از جمله فرمانداری را در کارنامه خود دارند برای پست شهرداری که باید پاسخگوی اعضای شورا که نهادی انتخابی و برآمده از افکار عمومی هستند بسیار سخت و در آینده مشکل ساز می باشد. نگاهی به کارنامه و عملکرد ماشالله احمدی شهردار مستعفی برازجان که در کارنامه خود ریاست جهاد گناوه و فرمانداری دیلم را داشت نمونه عینی می باشد که وی به خود زحمت پاسخ به سوالات شورای شهر آنجا را نداد و به نوعی آنان را به حساب نیاورد و به بهانه ثبت نام برای نامزدی انتخابات مجلس شورای اسلامی از زیر بار پاسخگویی شانه خالی کرد. حالا انتخاب خسروی فرماندار سه شهر استان بوشهر به عنوان شهردار گناوه که خود جای تامل بسیار از زیرکی و آینده نگری شورای شهر گناوه دارد که با این انتخاب چه آینده ای را برای خود و شهر ترسیم کرده اند.
درود دوستان
انتخاب شهردار نباید بر اساس حزب سیاسی یعنی اصول گرایی یا اصلاح طلبی انتخاب شوند.
انتخاب شهردار بایستی براساس شایسته سالاری و نه حزب سیاسی یا باند گرایی یا مافیایی گونه انتخاب شود.
این سردرگمی های شورا و ناکارآمدی که تا کنون شاهد آن بوده ایم شایسته مردم فهیم گناوه نبوده و آیا باید اعضای شورا، منافع یا نظرهای اختلاف آمیز خودشان را تا جایی پیش ببرند که حق مردم را ضایع کنند و آیا وقت آن نرسیده که اختلافات را کنار بگذارند و با همدلی و همراهی اعتماد مردم ، شهردار را انتخاب کنند.
شورا بایستی از تجربه اداره شهرداری بصورت سرپرستی در گذشته عبرت بگیرد و هر چه زودتر به چنین وضعیتی که جز گرفتاری و ضایع کردن حق مردم نبوده پایان بدهد.
متاسفانه شاهد زمین خواری ها و پلاک بندی های غیر قانونی بسیار در حوزه اطراف شهر هستیم
و اعضای شورا نباید اعتماد مردم را از خودشان سلب کنند.
خداوند خدمت گزاران به مردم را قوت بیشتر و
ضایع کنندگان حق مردم را ضایع کند.
سلام
شورا منتخب مردم است و گام برداشتن در راستای خواست همگانی مهم ترین کاری است که باید انجام دهد. شهردار سیاسی هیچ تعارضی با ماموریتی که قانون مشخص کرده ندارد چه بسا شهردار سیاسی با نگرش اصلاح طلبی و همسو با دولت از توان چانه زنی بیشتری برای بودجه های استانی و ملی برخوردار باشد. چون ساختار شورای کنونی اصول گراست بی تردید به پیشواز گزینه گزینه اصلاح طلب نخواهند رفت و در خوشبینانه ترین حالت جناب مهند س عباسی را انتخاب خواهند کرد که ایشان از اندیشه سیاسی ویژه ای جانبداری نمی کند و در ادامه راه دچار چالش اساسی خواهد شد زیرا نه سیاسی است که بتواند رایزنی کند و نه از نگاه مدیریتی توانمندی که بتواند کارساز باشد. بنابراین در این راه بازنده اصلی شورا و مردم خواهند بود.
به باور من بهتر بود دست کم گزینه ای که بومی گناوه و از بدنه شهرداری باشد را انتخاب کنند تا دراین شرایط آسیب کمتری به خود و شهر وارد شود.
با سلام.من خیلی خوشحالم که اقای طاهری یک انسان شریف وکار بلد.، شهر دار گناوه شده
ماآب نمیخواهیم شورا نمیخواهیم
سلام آقاى خضرى إز ریس دادگاه بخواهد تا حق مردم شریف گناوه را بگیرد تا إز سادگى مردم سواستفاده نکنن ممنون
سلام اقای طاهری چرا برا کار بازیافت امروز فردا میکنی تا کی …