امروز: ۲۸ فروردین ۱۴۰۵

انتخاب منوی بالا از فهرست های وردپرس

جنگ جوانی و تجربه پیروز نداشت/ جزیره و صعود بی‌دردسر/ پارس بلای جان پارس

یاران سبز-مرتضی خضری: مسابقات فوتسال جام رمضان یادواره یاران سبز وارد شب‌های حساس شد.

▪در اولین بازی، المپیاد با بازی زیبای امیرمحمد موسوی‌نسب سربست را غافلگیر کرد. دو گل طلایی از این بازیکن و یک گل از علی عباس‌زاده اردوی سربست را بهم ریخت اما به مرور باتجربه‌های سربست نبض بازی را در دست گرفتند و با گل ابراهیم شمشیری اندکی آرام گرفتند. هنوز نیمه نخست به پایان نرسیده بود که امیرحسین عباسی گل چهارم شاگردان خلیل رستمی را به ثمر رساند.
در نیمه دوم توان جوانان المپیاد به شدت تحلیل رفت و سربست به سه گل رسید. ابراهیم شمشیری، مجید لیراوی و محمدجواد پناهی گلزن‌های سربست بودند.
با این نتیجه هنوز المپیاد امیدوار به صعود است.
قضاوت این بازی را محمود امیری و خلیل فاضلی به عهده داشتند.

▪در بازی دوم پیشکسوتان یاران محمود در مقابل جزیره حرفی برای گفتن نداشت. این دیدار را جزیره ۶ بر ۲ برد و صعود کرد. احسان عبدالهی با تکیه بر هنرخسرو عیدی‌زاده به دور دوم رفت. در این دیدار خسرو عیدی‌زاده، حسن حسنی، امیر سلیمانی، امید غلامی و علیرضا بهروزی برای جزیره گلزنی کردند.
یکی از گل‌های جزیره حاصل اشتباه خط دفاعی حریف بود‌.
برای پیشکسوتان یاران محمود هم رضا حیدری‌فر و عبداله خادم‌زاده گلزنی کردند.
قضاوت این دیدار به عهده مسعود سالمی و خلیل فاضلی بود.

▪بازی سوم را دو تیم لیان و پارس برگزار کردند.
لیان زیر سایه مجید علیزاده به سه امتیاز رسید. این بازی با خود به خودی امیرحسین بوعلی به سود لیان خاتمه یافت.
مهدی پناهی و محسن حیدری داوران بازی پایانی بودند.

پست های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *