هفته چهارم لیگ برتر فوتبال نوجوانان استان بوشهر انجام شد.
در این هفته قرمزپوشان گناوه در روستای عامری دیلم از کهکشان گستر بوشهر میزبانی کردند. این دیدار یک گل داشت که در همان دقیقه یک زده شد.
قرمزپوشان هنوز جمع و جور نشده بودند که ضربه جواد بختیاری بازیکن بلندبالای بوشهری و یکی از بهترینهای این بازی به تور دروازه رسید. بازی با تمام بالا و پایینهای خود با همین گل به اتمام رسید.
در این بازی امیرحسین زاهد سنگربان کهکشان نشان داد باید در لیست بهترینها باشد.
جواد بختیاری هم گل زد و هم تلاش زیادی انجام داد تا گل حفظ شود. امیرعباس محمودی و سامان حیدرنژاد هم در این دیدار خوب بودند.
در تیم میزبان، ماهان کشتار در دفاع مسلط و هوشیار بود. مهدی عالیشه میدانداری کرد و مجتبی قائمی هم در میان بهترینها جا داشت.
قضاوت داوران در این دیدار به فاجعه نزدیک بود. هر دو تیم از قضاوت ناراضی بودند.
نیمکت ذخیره کهکشان گستر نیاز به تجربه دارد.
در پایان بازی داور چهارم ابتدا دو دقیقه وقت اضافی اعلام کرد اما وقتی اعتراض سفت و سخت و تا حدودی تهدید مانند کمک مربی قرمزپوشان را دید، دو دقیقه تبدیل به چهار دقیقه شد. وقتی چهار دقیقه اعلام شد نیمکت کهکشان به هم ریخت.
با این شکل قضاوت لیگ پرتلاطم است.
▪️در گناوه و در ورزشگاه شهید فهمیده آموزش و پرورش دو تیم آیندگان و دلیرانجوان به دیدار هم رفتند که نتیجه مساوی ۲ بر ۲ به دست آمد.
بازی با برتری آیندگان شروع شد و با گل سیدعلیاکبر موسوی به اوج رسید اما دلیرانجوان هم گل زد و هم در آغاز نیمه دوم پیش افتاد. هر دو گل دلیران را امیر خرمی به ثمر رساند.
موسوی هم با زدن دومین گل با ۶ گل به صدر جدول گلزنان رسید.
عارف توسلی مسئول برگزاری مسابقات فوتبال استان بوشهر تماشاگر این بازی بود. ورزشگاه نواقصاتی داشت اما توسلی همکاری کرد تا بازی انجام شود. برای بازیهای آینده باید فکری به حال نواقصات کرد.
▪️دلیران ماهینی بوشهر در چغادک از ایرانجوان خورموج میزبانی کرد. این بازی با تک گل محمدرضا نجفی چهره پرفروغ خورموجیها یک بر صفر به اتمام رسید. دلیران ماهینی در نیمه نخست فرصتهای خوبی داشت اما به گل نرسید.
مصاحبه سیدمحمد موسوی در مورد کمیته انضباطی جایی که فقیه حضور دارد آتش این بازی را تند کرد.
نجفی دومین مرد ۶ گله مسابقات است.
شاگردان رضا قلندری از اندوخته کم خود به خوبی دفاع کردند.
▪️پارس برازجان با شکست چهار بر صفر آلاله کوهستان جم راه این تیم را برای رسیدن به پلههای بالا بست.
دو گل از حسین سجادی و میلاد بازیار شاگردان امید دلگرم را شاد به رختکن رساند.
در نیمه دوم کیارش گرمسیری دو گل زد تا سه امتیاز این دیدار برای پارس برازجان تثبیت شود.
حسین سجادی در دفاع چپ پارس عالی بود. سجادی زننده اولین گل هم بود.
▪️دو تیم بوشهری تاج مخبلند و رایان خلیج فارس امتیازهای هفته چهارم خود را تقسیم کردند.
این دیدار یک بر یک شد.
سروش نوروزی پور زننده گل رایان بود و در نیمه دوم هم امیررضا عابدی بازی خوب خود را با گل مساوی تکمیل کرد.
احمدی در میانه میدان و حسین اختری در آخرین نقطه زمین نبض بازی تاج را در دست داشتند.
سام اسدی در میانه میدان رایان روز خوبی داشت.
علی رزمی هافبک دفاعی رایان نگذاشت فشار بر خط دفاعی زیاد شود.
در دفاع راست ایلیا امیری نعمت بزرگی برای رایان است.