
یاران سبز_ مرتضی خضری: هم نانوا ناراضیست و هم نان خور؛ شاید بتوان گوشت را از سبد کالای خانواده حذف کرد، که کردهایم و شاید بتوان لوبیا را هم کنار گذاشت اما نان ته مانده سفره رنگینیست که خیلیها قولش را داده بودند. نان در گناوه کیفیت لازم را ندارد، به همین دلیل فعالین اجتماعی گناوه برای شنیدن حرفهای نانواداران با این صنف به گفتو گو نشستند؛ گفتوگویی که حاصلش درد دلهای تمام نشدنی نانواداران بود.
در حضور سیدعسکر حسینی کارشناس بهداشت محیط گناوه حرفهای نانواداران شنیدنی بود. اغلب نانواداران به کوچک و نازک شدن نان اعتراف کردند. نماینده نانواداران قیمت پایین نان، هزینههای جانبی و کیفیت بد آراد را دلایل اصلی بدی نان عنوان کرد.
یکی از نانواداران اظهار کرد: اگر بهداشت کیفیت آرد را مورد بازبینی قرار دهد هرگز در مورد کیفیت نان صحبت نخواهد کرد. از آردی که قسمت عمده آن آرد نیست نباید انتظار نان باکیفیت داشت. وقتی ما مجبوریم از برازجان آرد بیکیفیت بیاوریم حاصلش نان بدیست که به مشتری میرسد.